torstai 18. heinäkuuta 2013

2013 Finntriathlon osa 1

Täällä ollaan! 

Eilisilta meni Benjaminin (vanhimman pojan) kanssa chillailessa. Kävin ihan lyhyen ja hidastakin hitaamman parinkympin fillarilenkin vetäisemässä ja tankkailin sen päälle muutaman desin maltodekstriiniä litrassa vettä. Pastaa ja vaaleaa leipää on myös kohtuudella nautittu ja ehkä ensimmäistä kertaa olen jotenkuten oikeaoppisesti hoitanu tätä tankkausta. Parempi kai myöhään, ku ei milloinkaan :P Eilinen fillarilenkki tuntui kyllä tosi helpolta ja hyvältä. Pari nopeampaa rykäystä vetäisin lenkillä ja nälkä on kyllä kova Joroisten fillariosuudella. 

Lähdettiin tänä aamuna vähän huonosti nukutun yön jälkeen ajamaan kohti Joroisia. Melkein kolmeen asti tuli pyörittyä sängyssä funtsien tietysti tulevia päiviä, jota on niin loputtoman pitkän ajan odottanut. 

Joroinen on vähän reilu kolmen tunnin matkan päässä Kotkasta. Matka ei mitenkään loputtoman pitkä ollut varsinkin, kun kolme täydellisen hyvin käyttäytyvää lasta on takapenkillä ;)

Majoituksen sijoitus yllätti oikein positiivisesti. Meillä on rivarikämppä ihan kisa-alueen vieressä, kirjaimellisesti kivenheiton päässä. Takapihalta näkyy suoraan maalialuelle. Saavuttuamme paikanpäälle ja kamojen purun jälkeen lähdettiinkin tutustumaan maalialueeseen. Täällä on jo täysi tohina päällä ja itseasiassa jo pitkälti valmiin näköistä. 

Jatkettiin matkaa autolla Valvatukselle ja uimapaikalle. Lapset ottivat uikkarit mukaan ja menivät kaikki vesisateessa uimaan. Benjaminille oli tullut ihana "likaparta" kun vedestä nousi :) näkyvyys vedessä ei siis ole yhtään sen parempaa kuin muuallakaan Suomen järvissä. 

Uinnin jälkeen päätettiin vetäistä auton kanssa vielä pyörälenkki läpi, jotta saan vähän käsitystä minkälaisessa maastossa pyöräillään sekä vähän etäisyyksiä kisassa. Aika pitkältähän tuo 45km lenkki tuntui jo autollakin, mutta maasto vaikuttaa kyllä aika armolliselta. Isoja mäkiä ei ole ja silloin kun niitä on maasto tuntuu olevan kumpuilevaa, jossa saa vähän vauhtia mäen huipulta seuraavan päälle. Tässä vaiheessa on jo selvää, että mitään epäselvyyksiä ei tule olemaan minne pitää kääntyä ja missä reitti menee. 

On kyllä elämys saapua näin isoon triathlontapahtumaan ja kokea paljon puhuttua Joroisten henkeä. Jatketaan raportointia vaikka huomenna tai viimeistään sitten kisan jälkeen. Tsemppiä kaikille ylihuomisen koitokseen. 

Yritän jotenkin ladata videopätkän Valvatukselta. Hemmetin hankalaksi tehty videon lataaminen blogiin mobiilisti. 

Terkuin nro. 519

1 kommentti:

  1. Tässä on linkki Facebookissa olevaan videoon uimareitistä:

    https://www.facebook.com/photo.php?v=10151713606068326&

    VastaaPoista