maanantai 18. helmikuuta 2013

Parin viime viikon summausta

Hei kaikille!

Mulla on lentämällä menny pari viime viikkoa ja aikaa ei ole tuntunu löytyvän blogiin. Ehkä pieni priorisointi olisi paikallaan siis :P Noh, ongelmana myös on ollut se, että kun kirjoitan blogiin koko viikon ohjelman kerralla se tuppaa venymään pitkäksi jutuksi ja sitten sen aloittaminen tuntuu niin valtavalta urakalta. Löysin onneksi nyt Appstoresta Blogger sovelluksen, jolla voi mobiilisti kertoilla kuulumisia blogiin. Ehkä näin tulee useammin päivitettyä ja samalla myös pikkasen ytimekkäämpiä kirjoituksia :P

Treenit on onneksi jatkunut suht hyvällä sykkeellä vaikka blogilaiskuutta on esiintynytkin. Ohessa on kuva siitä minkälaista treeniä on eksynyt harjoituksiin viimeiseltä kahdelta viikolta. Edellinen viikko varsinkin tuntui sujuneen loistavasti vaikka töitä oli tosi paljon ja se esti päivittäisen treenauksen. Korvasin sitten tätä pitkillä hyvillä treeneillä. 1 kpl 3km uinteja omaan enkka-aikaan 59:45, muutama hyvä juoksu: yksi pitkä pk-lenkki n. 18 km ja eilinen intervalli myllytys 6 x 1km 3min. palautuksilla. Tiistaina vetäisin raivovauhdilla 40km kuntopyörän selässä keskinopeudella n. 34,5km/h.

Juoksusta jos puhutaan tarkoitus olisi jatkossa viikottain vetäistä yksi pitkä pk-lenkki jossain 5:45-6:15min/km vauhdissa. Yksi intervallitreeni ja jos mahdollista niin pyöräily-juoksuyhdistelmä. On ollut mahtava huomata kuinka pohkeet ovat olleet erittäin hyvässä kunnossa siitä lähtien kun aloitin pk-lenkkien juoksemisen. Viime viikon 18-kilsaisesta toipuminenkin sujui ihan päivässä. Näyttäisi vahvasti siltä, että tässäkin kuussa päästään +100km päälle juoksukokonaismäärässä.

Pyöräilyn puolella pyrin kerran viikossa tekemään pitkän setin. Toissaviikolla tosin vetäsin muutaman ulkofillaroinnin johtuen positiivisesta ryhmäpaineesta Talvikilometrikisaan liittyen. Tämä kisa on myös saanut merkkaamaan kaikki ajot kuukauden aikana ja näyttäis mulla ainakin kuukaudessa lähemmäs neljäsataa kilsaa talviajoa tulevan. Katotaan paljon saadaan maaliskuun aikana puristettua ulos jos ja kun saadaan vähän asfalttia näkyville. Tällä viikolla pitäisi osallistua Aittakorven liikuntakeskuksen järjestämään maratonspinningsessioon. Sitä odotellaan innolla! Maantiepyörä on vieläkin hankkimatta, siinä on edelleen allekirjoittaneella kuumotukset päällä :P

Uimisen puolella on ollut vähän hiljaista kaikenkaikkiaan. Eilen vähän rankaisin itseäni tästä laiminlyönnistä edellämainitulla kolmekilsaisella sessiolla. Kuukauden kokonaisuintimäärä on vain 7.5km tällä hetkellä. Pitää loppukuukauden aikana yrittää tsempata.

Siinä vähän tilannepäivitystä tältä suunnalta. Tsemppiä kaikille tämän viikon myllerrykseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti