keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Urku auki uima-altaassa!

Kilsan enkat!


Tänään oli hyvä uintipäivä! Duunista kun tulin rättiväsyneenä kaaduin sänkyyn ja nukuin puolentoistatunnin päikkärit (eilen oli 16h päivä töissä) ja siitä tuli sen verran virtaa, että päätin vetäistä kilsan vauhtivedon. Oma ennätys parani melkein 30 sekunnilla!
Kisaohjelmaan lisäys


Mulla on ollut suunnitelmissa osallistua johonkin triathlontapahtumaan, joka olisi ennen Joroista ja lyhyempi. Löysin ystävien kautta Nastolan Triathlon -tapahtuman. Matkoina siellä on 1300m uinti, 37km pyöräily ja 9km juoksu, joka kuulostaa oikein sopivalta lämmittelyltä varsinaiseen koitokseen kuukauden päästä tästä. Saan samalla kallisarvoista kisakokemusta avovesiuimisesta ryhmässä ja tietysti vaihtoalueella tapahtuvasta hässäkästä. Eli nyt on kalenterissa siis tälle vuodelle so far:

Helsinki City Run Toukokuun 4.5.
Nastolan Triathlon 15.6.
Finntriathlon Joroisissa 20.7.

ja mietintämyssyn alla on:

Meripäiväjuoksu 25.7. (tämän kanssa on ongelmana että se on niin lähellä tota kauden päätapahtumaa, mutta matka vaihtoehtoina on 5km, 15km tai puolmaratoni, joten ei sekään varsinaisesti ongelma ole, eiköhän sitä nyt ole jo tohon mennessä toipunut Finntriathlonista, että pystyisi tuon vetämään läpi oli nyt matka mikä tahansa noista. Paikallinen kisa kuitenkin niin olisi mukavaa osallistua).

Helsinki City Marathon 17.8. (En ole vielä maratonia juossut ja tämä on ollut melkein yhtä pitkään haaveena, kun olen juoksua harrastanut, eli tosi pitkään. Nyt tämän vuoden treeneillä mulla olisi hyvä pohja osallistua, joten miksipä tätä miettiä enempää?)

Pyöräilystä

Sain tuossa eräästä treeniblogista mahtavan vinkin pyöräilyn ajoasennon säätöön liittyen. Porvoon Pyöräkeskuksessa siis tälläinen mahtava palvelu. Soitin sinne melkein heti blogin luettuani ja ensi viikolla olisi tarkoitus mennä vähän haistelemaan meininkiä ja tutustumaan muutenkin liikkeeseen. Ilmeisesti Suomessa on vain pari tyyppiä, jotka toteuttavat näin kattavaa mittauspalvelua ajoasentoon. Hintakaan ei ollut kauhean paha (160e), kun ajattelee tulevaa hyötyä. Raportoin tänne sitten mun visiitistä kyseiseen liikkeeseen.

Loppuviikko mennään aika niskalimassa töitä tehden aamuvarhaisesta - yömyöhään. Yritän saada mahdutettua viikon pitkän juoksun johonkin rakoon sekä jonkinnäköisen pyöräilysession.

Tsemppiä loppuviikon myllytyksiin.

Ps. onko kellään muulla samanlaista oloa, että tää talvi on tuntunut jotenkin loputtoman pitkältä?

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaisiko talven loputtoman pitkään oloon tuo uutisoitu harmaus, että vain 48h paistanut aurinko ainakin Etelässä viimeisen 80 päivän aikana... Harmaata tosiaan on ollut, mutta eipä ole meikäläisen treeni-intoa syönyt, kun ensimmäiseen Finntriathloniin osallistumassa kauden pääkisana :) KOHTA ON KEVÄT! Tsemppiä treeneihin, uinti alkaa kulkea hyvää vauhtia ja nopeaa kehitystä ^^

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jupu kommentista! Joo, ei ole tullutkaan ajateltua, että eipä se aurinko hirveästi ole pilkottanut viime kuukausina. Mulla taas pitkän talven tuntua lisää pyöräilypoltteet! Vieläkään en ole pyörää ostanut, mutta hetki häämöttää kyllä jo horisontissa.

    Hieno homma että muitakin innokkaita ensikertalaisia löytyy :) upea harrastus, joka ainakin tämän miehen vienyt mennessään. Toivotaan ripeää kevään saapumista ja aurinkoa treeneihin!

    VastaaPoista